Landingspagina

Inriver PIM

Het aantal digitale verkoopkanalen neemt fors toe. Hoe zorg je dat het complete aankoopproces gestroomdlijnd is?
Danny Pieters

Data Specialist

Neem contact op

Nieuwe generatie Product Informatie Management-platform

Inriver is het nieuwe generatie Product Information Management-platform (PIM) dat organisaties sneller meer producten laat verkopen. Met de PIM-oplossing van inriver beheer je productinformatie op intuïtieve en efficiënte wijze. En deel je relevante informatie eenvoudig via verschillende kanalen. Zo creeër je een eersteklas onlinewinkelervaring en realtime informatie op elk verkoopkanaal. Steeds meer bedrijven gebruiken het platform van inriver om snel en eenvoudig alle product-marketing informatie te verzamelen, te verrijken en in meerdere talen te distribueren naar alle marketing- en sales kanalen, zoals e-commerce, web, e-mail, mobile, point-of-sale en print. Inriver werkt intuïtief, is snel te implementeren, zorgt voor een zeer snelle time-to-market en besparing op (onder andere) vertalingen en digital asset management.

ETIM-extensie inriver PIM

Jouw productinformatie moet altijd kloppen. Dat is niet alleen duidelijk voor jouw klant, maar ook voor alle andere spelers in het verkoopproces.

Inriver Platinum Partner

Ctac is Platinum partner van inriver. Inriver is leverancier van product informatie management-oplossingen. Op die manier helpt Ctac retailers, wholesalers en manufacturers om het complete (online)aankoopproces van klanten nog beter te stroomlijnen.

Bij Ctac ben je aan het juiste adres

Unieke extensie

Onze unieke ETIM-extensie is onderscheiden met een Marketplace award van inriver. Met deze oplossing bieden we organisaties een compleet platform voor productinformatiebeheer.

Adoptie

Techniek is maar de helft van de puzzel. De mens is de andere helft. Want jouw systeem kan nog zo goed zijn, maar als je mensen er niet mee kunnen werken, houdt het op. Daarom besteden wij veel aandacht aan de adoptie van inriver. Ctac heeft daarvoor eigen veranderexperts in huis.

Life after live

Wanneer inriver eenmaal staat, is jouw digitale transformatie niet afgerond. Daarom staat Ctac ook na live-gang voor je klaar. Met hosting en onderhoud. Maar ook met een brede en gevarieerde waaier aan diensten en mogelijkheden die je helpen om nóg meer uit inriver te halen.

Winst boeken door productclassificatie standaarden

Ontdek hoe dit werkt in combinatie met een PIM-systeem.

Download de whitepaper

"*" indicates required fields

Gert Hazevoets (CFO)

Ctac heeft ons op basis van onze wensen inriver PIM aangeraden. Onze marketingafdeling is enthousiast over deze tool en het proces. Dat komt denk ik doordat inriver ontworpen is vanuit een marketingperspectief, in plaats vanuit een IT-gedachte.

Ramon Delgado (Process Manager Technical Data)

Ze zijn absoluut voorstander van deze PIM-oplossing en hun nauwe werkrelatie met inriver betekent dat ze, zelfs als ze niet zeker zijn van een rechtstreeks antwoord, in een goede positie zijn om samen met inriver een oplossing te vinden die voor ons werkt.

Barry van der Groep (CIO)

We zijn een groeiende organisatie, waar mensen overbelast kunnen raken. Er komen veel nieuwe producten en verkoopkanalen bij. Ctac heeft echt met ons meegedacht en ons geholpen met onze strategie, en ook extra stappen gezet als dat nodig was.

Bij Ctac ben je aan het juiste adres

Met ruim 30 jaar heeft Ctac een behoorlijke reputatie opgebouwd; we zijn geen start-up, maar een divers portfolio met een bewezen track record. Als Business & Cloud integrator heeft Ctac veel ervaring met integraties van inriver PIM. Wij helpen u graag bij de integratie van inriver met o.a. ERP-, E-commerce en Mobility & Point-of-Sale-producten.

Alle mogelijkheden van Inriver ontdekken?